2013-06-08 09:57:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp június 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma fontos lehet a tisztánlátás, mert olyan magánéleti esemény van készülőben, ami hosszú távon megváltoztathatja az életét. Erőtartalékai is kimerülőben vannak, többet kellene pihennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Minél magasabbra helyezte a mércét, annál nehezebb lesz azt a társának átugrania. Persze, önnek talán csekélységnek tűnik az, ami a másik számára lehetetlen. Főleg, ha a büszkébbik típusba tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma egy szerencsés húzással segíthet magán az anyagiakat érintő kérdésekben. Ezzel összefüggésben több könnyed programot is megengedhet végre magának, amivel boldoggá teheti az apróbb családtagjait is.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kedvező bolygóállás növeli a párt kereső Rákok amúgy csekélyke önbizalmát. Használja ki ezt a jó lehetőséget, menjen társaságba, szórakozni. Ha reggel magányos volt, estére már nem lesz az!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kell folyton a dolgok mélyére ásni, mindennek utána menni! Lazítson egy kicsit! Végül is hétvége van, és remek alkalom adódhat a kikapcsolódásra. Éljen vele, és vigye magával a családját is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma megtalálhatja azt a helyet, vagy azt a személyt, ahol, vagy akivel le tudja élni az életét. Ne szabjon határt a képzeletének! Egy utazás hozzásegítheti ehhez az elhatározáshoz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Olyan döntést várnak öntől, amelyhez össze kell szednie minden erejét, ha teljesíteni akarja. Nem akar csalódást okozni, minden erővel ezen volna, de a döntés természete olyan, hogy valakit mégis meg kell bántania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma igent mond egy dologra, ami sok pénzt, befolyást vagy ismertséget ígér. A szakmájában elért sikerei joggal teszik önt elégedetté. Ugyanakkor ma inkább az álmodozásban leli örömét, mintsem a konkrét tervezésben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma be kell vetnie híres rábeszélőképességét. Nem szabadna azonban túlzásokba esnie: csak annyit ígérjen, aminek a teljesítésében száz százalékosan biztosnak érzi magát. Nehogy a végén a saját csapdájába essen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene túlzásokba esnie, és nyakra-főre vásárolnia a mindent, amire valójában nincsen is szüksége. A felhalmozott tárgyak nem okoznak örömet, a veszteséget, a hiányt viszont hamarosan fájlalni fogja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Felcsillan önben a remény, hogy ismét élvezheti az élet naposabb oldalát. Olyasmivel foglalkozhat, amivel mindig is szeretett volna. Vezesse be szeretteit is a kedvtelésébe! Legyen türelmes, ha tanítói szerepbe kényszerül!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Biztos állása van, és szorgalmával sikerült is pótolhatatlanná tennie magát. Nem biztos azonban, hogy ennek hétvégén is örülni tud. Pedig lehet, hogy ma halaszthatatlanul szükségük lesz az ön segítségére.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: